Λιαπάκης
Τα πάντα για την βιομάζα

phone icon 001Τηλεφωνικές παραγγελίες
            2382026664 Γιαννιτσά

Facebook

Αληθινά Συστήματα θέρμανσης

levitas-kaloriferΜετατρέψτε το παραδοσιακό σας τζάκι σε ενεργειακό.

Τα πάντα για τη βιομάζα και το ξύλο.

Τέλος το πετρέλαιο!

Πέλλετ Ξύλου Πηγές Καθαρής και Ανανεώσιμης Ενέργειας.

Ενεργειακά τζάκια αερόθερμα Edilkamin για να ζεσταίνουν και να διανέμουν τον αέρα σε όλο το σπίτι.

Οι ενεργειακές εστίες της Edilkamin ζεσταίνουν με ακτινοβολία και παράγουν ζεστό αέρα που με αεραγωγούς μπορούν να ζεστάνουν με ομοιόμορφο τρόπο μέχρι και 4 παρακείμενους χώρους.  Η κυκλοφορία του ζεστού αέρα μπορεί να γίνει με φυσικό ελκυσμό ή με χρήση βεντιλατέρ.  Αυτές οι εστίες καταναλώνουν ξύλα, ένα ανανεώσιμο καύσιμο, οικολογικό και οικονομικό σε σύγκριση με τα παραδοσιακά καύσιμα (αέριο, πετρέλαιο...).

 Αληθινά συστήματα κεντρικής θέρμανσης με παραγωγή ζεστού νερού: Διακοσμούν με στυλ, ζεσταίνουν σαν λέβητες.

Τα τζάκια καλοριφέρ, οι λέβητες και οι σόμπες καλοριφέρ συνδέονται με το δίκτυο των σωμάτων του σπιτιού, ακόμη και αν αυτό προϋπάρχει και με τα ειδικά Kit μπορούμε να έχουμε και ζεστό νερό χρήσης για το μπάνιο και τη κουζίνα, με τη χρήση του ξύλου, οικκολογικό και οικονομικό καύσιμο, γίνονται πηγή θερμότητας και οικονομίας! Τα τζάκια καλοριφέρ, οι λέβητες και οι σόμπες καλοριφέρ μπορούν να συνεργαστούν και να ολοκληρώσουν τα ηλιακά πάνε ή την ενδοδαπέδια θέρμανση δημιουργώντας ένα σύστημα κυκλώματος.  Επίσης μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε συνδυασμό με δοχείο αδρανείας και ηλιακά πάνελ.

Επισκεφτείτε μας στον εκθετήριο χώρο μας στο 2ο ΧΛΜ Γιαννιτσών - Θεσ/νίκης, όπου μπορούμε να σας ενημερώσουμε περαιτέρω και να σας επιδείξουμε την λειτουργία των ενεργειακών εστιών, καθώς και να επισκεφτούμε μαζί σας τον χώρο σας για να δώσουμε την ιδανικότερη και αποδοτικότερη λύση.

Στην έκθεση μας διαθέτουμε Ενεργειακά τζάκια - τζάκια καλοριφέρ, Λέβητες pellet - ξύλου, Σόμπες pellet - ξύλου, κασσέτες.

Edilkamin - Ravelli - Kondor

Πέλλετ Λιαπάκης
Προσφορές Χαμηλές τιμές
Λιαπάκης Κωνσταντίνος Γιαννιτσά Πέλλας
Pellet, Scweighofer, Silva, Alfawood, Σόμπες pellet, Ravelli, Edilkamin, Σόμπες καλοριφέρ pellet, Ravelli, Edilkamin, Ενεργειακά τζάκια, Edilkamin, Ravelli, Ενεργειακά τζάκια καλοριφέρ, Edilkamin, Ravelli, Kασέτες ξύλου Edilkamin, Κασέτες pellet Edilkamin, Ravelli, Λέβητες pellet, Edilkamin, Ravelli, Λέβητες pellet βιομάζας, Kondor, Λέβητες ξύλου, Edilkamin, Viadrus

porn Porn