Λιαπάκης
Τα πάντα για την βιομάζα

phone icon 001Τηλεφωνικές παραγγελίες
            2382026664 Γιαννιτσά

Facebook

Ένθετα Πέλλετ

entheta 001ΕΝΘΕΤΑ PELLET EDILKAMIN: ΕΝΑ ΠΑΛΙΟ ΤΖΑΚΙ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ  ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΜΕΝΟ, ΑΥΤΟΜΑΤΟ, ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ
Τα ένθετα pellet είναι εστίες μονομπλόκ που σχεδιάστηκαν για να τοποθετηθούν στα παραδοσιακά τζάκια, με στόχο να εξασφαλίσουν μεγάλη αυτονομία και προγραμματισμό. Τα ένθετα pellet χρησιμοποιούνται επίσης για την  δημιουργία καινούργιων τζακιών.

Με την καύση του pellet, τα ένθετα pellet παράγουν ζεστό αέρα για να θερμάνουν τον χώρο εγκατάστασης και με βάση το μοντέλο, παρακείμενους χώρους (με τις κατάλληλες σωλήνες διανομής).

Το pellet είναι το καύσιμο που προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα:
είναι οικονομικό σε σχέση με τα κοινά καύσιμα, είναι οικολογικό γιατί αποτελείται από ξύλο του οποίου η καύση βρίσκετε σε ισορροπία με το περιβάλλον και είναι πρακτικό διότι επιτρέπει τον προγραμματισμό της θέρμανσης σύμφωνα με τις ανάγκες.

 

entheta

 

Πέλλετ Λιαπάκης
Προσφορές Χαμηλές τιμές
Λιαπάκης Κωνσταντίνος Γιαννιτσά Πέλλας
Pellet, Scweighofer, Silva, Alfawood, Σόμπες pellet, Ravelli, Edilkamin, Σόμπες καλοριφέρ pellet, Ravelli, Edilkamin, Ενεργειακά τζάκια, Edilkamin, Ravelli, Ενεργειακά τζάκια καλοριφέρ, Edilkamin, Ravelli, Kασέτες ξύλου Edilkamin, Κασέτες pellet Edilkamin, Ravelli, Λέβητες pellet, Edilkamin, Ravelli, Λέβητες pellet βιομάζας, Kondor, Λέβητες ξύλου, Edilkamin, Viadrus

porn Porn